ARRANGEMENTEN & WORKSHOPS

ZELF AAN DE SLAG

Wij serveren standaard een high tea arrangement. Deze kunt u via de website vooraf reserveren. Daarnaast worden er in samenwerking met de bloemsierkunstenaars en grillmasters van Tuincentrum Coppelmans bloemenworkshops en barbecueworkshops gegeven. Voor meer informatie en aanmelden klik op onderstaande workshops of arrangementen. 

HIGH TEA ARRANGEMENT

Standaard bij ons te bestellen, het High Tea arrangement. Gezellig bijkletsen met vrienden of familie onder het genot van heerlijke lekkernijen in een groene omgeving.

Wij serveren een high tea zoals het hoort met een touch van het tuincentrum. Zo worden de sandwiches geserveerd op een bedje van gras, zoetigheden op een schep, is er eetbare potgrond en de thee; die zit in een gieter!

Ervaar het gevoel er even helemaal tussen uit te zijn. Bestel je High Tea vooraf via de website.

Barbecue workshop

Al een aantal jaar kunt u bij Coppelmans Oirschot deelnemen aan een barbecue demonstratie onder leiding van een Weber Grillmaster.
Tijdens deze workshop zal er dieper in gegaan worden op de verschillende grilltechnieken. Daarnaast zal er gebruik gemaakt worden van accessoires en zul je zien dat de mogelijkheden op de BBQ heel erg groot zijn.

Zeker nu het buitenleven en barbecueën steeds populairder wordt kun jij ook een echte grillmaster worden na het volgen van deze workshop!

Inclusief in deze workshop is de begeleiding van een Weber gecertificeerd grillmaster, alle ingrediënten en materialen, een 4 gangen menu bereid op de BBQ en één begeleidend drankje bij iedere gang. 

Bloemen workshop

Iedere maand wordt er in samenwerking met de bloemstylistes van Coppelmans een creatieve maar vooral gezellige bloemenworkshop gegeven. Wij zorgen voor de benodigde bloemen, materialen en leuke begeleiding.  
Deze workshop is inclusief een heerlijke huisgemaakte brownie met koffie of thee.

Inschrijven kan individueel of met vrienden/familie. Alle workshops zijn geschikt voor zowel beginners als gevorderden.